Business Processes Modeling Forum

07. mail toimub ainulaadne foorum, mis keskendub Lean Digital protsesside mudeldamise metodoloogiale ja ühele selle valdkonna juhtivale tööriistale - 2c8 Modeling Tool’ile.

Miks on see oluline?
Protsesside mudeldamine on tähtis juhtimise ülesanne iga ettevõtte jaoks ning selle ülesande täitmine vajab väga selgelt defineeritud lähenemist, metodoloogiat ja vastavat digitaalset tööriista. Nende komponentide puudumisel muutub kogu protsesside mudeldamine keeruliseks, mille tulemusena sünnivad staatilised, nõrgalt kasutatavad protsesside “pildid”.

Struktureeritud ja läbimõeldud protsesside mudeldamise metodoloogia ning selleks loodud tööriist - 2c8 - võimaldavad muuta ettevõtte protsesside defineerimise ja juhtimise tegevuse tõhusaks ja mõjusaks.

Õiget metodoloogiat kasutades on võimalik luua dünaamiline protsesside mudelite portaal, mis on kergesti kasutatav kogu organisatsiooni poolt protsesside vaatamiseks, teostamiseks, analüüsimiseks ja arendamiseks.


Mudeldatud protsessid on aluseks protsesside tõhustamisele. See omakorda aitab suurendada organisatsiooni efektiivsust ja tootlikkust, vähendades samal ajal kulusid ja parandades kliendirahulolu.


Täpsem info foorumi kohta on leitav siit: https://lnkd.in/dZ-2XztE

Kohtade arv on piiratud! Seetõttu soovitame pileti soetada juba varakult siit: https://lnkd.in/d4vc5jDu

Artboard 40
Scroll to Top